Szolgáltatásaink

Kattintson és kérjen ajánlatot

még ma!

Telefonszám: +36 (30) 2070 840


Árajánlat kérés

Klíma Akció

Klíma Akció

Néhány érv,  hogy miért érdemes figyelni a klíma akciók megjelenését!


Minőségi klíma akció

Minden klíma még a legalapabb klímák isminőséget képviselnek! Nagyon egyszerűen üzemeltethető minden klíma berendezés még ott is, ahol az átlagtólmelegebbek a nyarak és hosszabb ideig tart a hőség, vagy forróság, mint példáulMagyarországon (ha az utóbbi pár év nyarait vesszük alapul) ahol fokozott igénybevételnek vannak kitéve a klímák.


Kedvező árú klíma akció

Szerencsésnek mondhatja magát az,aki éppen a klíma akció ideje alatt vásárol új készüléket, mert így kiváló berendezéseket nagyon kedvező áron kaphat meg.


A klímák választékalehetőséget ad számunkra, hogy az elvárt hőmérsékletet pontosan azon a helyen tartsa fent, ahol azt mi szeretnénk, akár hűtésről, akár fűtésről van szó.A klíma iparában a jelenleglegkorszerűbb technológia az inverteres technológia,ennek alkalmazásával készülnek a lehető legtöbb előnyös tulajdonsággalrendelkező készülékek. A hagyományos klímákkal szemben az inverteresklíma nem kapcsol folyamatosan ki és be az elvárthőmérséklettartomány biztosítása érdekében, hanem teljesítményét fokozatos, lassúemeléssel, csökkentéssel éri el. Eközben nem csökkenti nagymértékben a helységpáratartalmát, ami jó hatással van az ott tartózkodók hőérzetére.


Nézze meg webáruházunkat és válogasson kedvére akciós klíma készülékeinkből.