Szolgáltatásaink

Kattintson és kérjen ajánlatot

még ma!

Telefonszám: +36 (30) 2070 840


Árajánlat kérés

klíma budapest

Klíma Budapest

Megbízható klímaszerelőt keres, aki munkájára garanciát is vállal?

A Hidegklíma szakemberei sok éves tapasztalattal profi klíma karbantartás szolgáltatást nyújtanak!

Ügyeleti telefonszámunk: 06-30-20-70-840

Miért kell a klímaberendezéseket rendszeresen karbantartani?

Előfordult már Önnel, hogy a nyári meleg kellős közepén romlott el a klímája, majd hosszú ideig tartott a kijavítása? Kímélje meg magát ezektől a kellemetlenségektől és tartsa karban szakszerűen, profikkal a légkondicionáló berendezését!

Miért ajánljuk a légkondicionáló, klíma karbantartását?

Egy átlagos klíma berendezésben akár több ezer gomba és baktérium is megtalálható, a nem megfelelően karbantartott készülékben ezek elszaporodhatnak.

A készülék párás levegője kitűnő táptalaj a gombák és baktériumok számára, ezért fontos a klímák évi felülvizsgálata és tisztítása.

Mivel a készülékek nem cserélik, csak hűtik és forgatják a levegőt, ezért fontos időnként a szűrőket is kicserélni.

Időben felfedezhetjük és elháríthatjuk azokat az apróbb meghibásodásokat, amelyek a későbbiekben egy nagyobb javításhoz, vagy akár a készülék tönkremeneteléhez is vezethetnének.

A légkondicionáló berendezés szakszerű tisztításával fertőtlenítjük a beltéri és kültéri egységeket, melyet évente legalább egyszer, tavasszal szükséges elvégezni. Amennyiben légkondicionálóját fűtésre is használja, érdemes a tisztítási munkákat ősszel is elvégezni.

Baktérium és gombaölő oldattal tisztítjuk a szűrőket, így klímája biztonságossá válik.

A karbantartott és kitisztított klíma berendezés jóval kevesebb energiát fogyaszt, így Önnek kevesebb lesz az energiaköltsége is.

A szakszerűen karbantartott és megfelelő szűrőkkel ellátott berendezés javítja a levegő minőségét is, mely segítséget jelenthet allergiások számára.

Az új szűrők hatékonyabban fogják fel a port és a szennyeződéseket, melyek a légutak irritációjáért felelősek.

A készülék évenkénti átvizsgálásával hosszú távon, megbízhatóan működik klímája, elkerülhetők a meghibásodások, és nő a berendezés élettartama.

Ha elromlott a klímaberendezése...

Ha már megtörtént a baj, és használhatatlanná vált légkondicionálója, ne essen kétségbe, vegye fel velünk a kapcsolatot, és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül felkeresik Önt, és elkezdik a klímaberendezés javítását.

Miért válasszon minket?

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a klímaberendezések javítása és tisztítása  és a klíma karbantartás területén.

Munkatársaink regisztrált klímaszerelők, így biztos lehet benne, hogy szakértőink minőségi, precíz munkát fognak végezni.

Gyorsan és az ügyfeleink igényeit figyelembe véve dolgozunk.

Biztosítjuk a klímatisztítás során felmerülő alkatrészeket is.

Hogyan dolgozunk?

Amennyiben megkapjuk ajánlatkérését, a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségén.

Időpontot egyeztetünk Önnel, amikor a helyszínen felmérhetjük a klímaberendezését. Amennyiben a felmérés utáni klíma karbantartást is megrendeli, a felmérés ingyenes.

A felmérés után pontos árajánlatot adunk Önnek az elvégzendő munkákról. Nálunk nincsenek rejtett költségek.

Amennyiben az árajánlat megfelel Önnek, elvégezzük az egyeztetett javítási munkákat.

Munkáinkra a jogszabályok szerinti garanciát vállalunk.

Mi a következő teendő?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe klímajavítási és szerelési szolgáltatásunkat, kérjük töltse ki és küldje be az alábbi űrlapot. Az űrlap beérkezése után munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.


Klíma Budapest